سید باقر حسینی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت با بیان اینکه چند روز آینده شکایت ایران از آمریکا در دادگاه لاهه ثبت می شود، اظهار داشت: دادگاه لاهه تا کنون بد عمل نکرده است، اگر گذشته را مرور کنیم رای های این دادگاه به عدالت نزدیک بوده است.
نماینده سابق زابل و زهک در مجلس نهم شورای اسلامی با بیان اینکه دادگاه بین المللی لاهه با هدف اجرای عدالت و دفاع از حق تشکیل شده است، گفت: این دادگاه اگر می خواهد جایگاه خود را حفظ کند و مانند سازمان ملل اعتبار خود را از بین نبرد، باید عادلانه قضاوت کند . متاسفانه در روزهای اخیر شاهد بودیم سازمان ملل با حذف عربستان از لیست سیاه، کاملا بی اعتبار شد.
وی با بیان اینکه انتظار داریم دادگاه لاهه با هدف حفظ جایگاه خود به نفع ایران رای دهد، توضیح داد: ادعای آمریکا مبنی بر اینکه ایران در اتفاقات تروریستی کشورهای دیگر دست داشته نادرست است، نمی توان چنین ادعایی داشت و حکمی صادر کرد این در حالی است که آمریکا محور تمام شرارت ها در جهان است.
حسینی با بیان اینکه آمریکا تلاش دارد تمام اتفاقات ناگوار در جهان را به ایران نسبت دهد، ادامه داد: امیدواریم دادگاه بین المللی لاهه بر اساس وظایفی که بر عهده دارد به نفع ایران رای دهد.
عضو سابق کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه ادعای آمریکا بی اساس و حکم دادگاه داخلی این کشور ناعادلانه است، اظهار داشت: آمریکایی ها در برابر ایران ظالمانه و سیاسی عمل می کنند و تلاش دارند مانند گذشته با بهانه جویی حق ملت ایران را ضایع کند اما لازم است تیم حقوق وزارت امور خارجه با تمام توان از حق ملت دفاع کند.
به گزارش خبرگزاری خانه ملت، محمد جواد ظریف در آخرین گزارشی که در صحن علنی ارائه کرد گفت: همین چند روز آینده یک شکایتی در لاهه ثبت میکنیم تا قانونشکنی آمریکا را به جهانیان نشان دهیم. حالا ما با خیال آسوده به دنبال حقوق ملت ایران هستیم./
پایان پیام